3shape – få ett leende du trivs med

16 maj 2022
lily_hansen

Tvekar du när du ler? Känner du dig osäker men har viljan att stråla, skratta och bryta ut i ett leende utan oro? Ett leende är smittsamt – det är en kedjereaktion som är svår att stoppa. Ett första möte med chefen, kollegor, vänner och familjen blir genast bättre. 

Vägen till en lösning har aldrig varit så kort och lätt som den är nu. I Stockholm finns kanske inte lösningen till alla dina problem, men lösningen till just detta finns. Här får du hjälp att göra ditt leende starkare. Så nästa gång du ler, kan du le med självförtroende. 

 

Tänder till ditt vilda liv

Livet är inte alltid enkelt. Kanske förväxlade du flossing med dansen. Kanske ljög du om din borstningstid som barn. Eller så är kanske ditt liv inte på den mjuka sidan. Och nu står du med fläckiga tänder och glipor i ditt vackra leende. 

En tand bort där. En tand bort här. Är körsträckan på dina tänder helt enkelt hög och vägen har varit lite ojämn och gropig? Då kanske du är i behov av protetik eller implantat. Vad sägs om portabla tänder som får plats i din ficka och som du kan klicka fast när som helst?

 

3shape

 

Teknologi har försett dig med mer alternativ

Tekniken har tagit sig in på fler områden i samhället och den har bara utvecklats mer. Idag handlar nästan allt man gör om någon form av teknik. Ditt leende är inte annorlunda. Och ditt leende förtjänar det bästa, för du förtjänar det bästa.

3shape har teknologin att utrusta tandläkare med teknik för att ge dig det leende du vill ha. Leendet du förtjänar. 3D-skanners och CAD/CAM-programvaror leder nu tandläkare till ditt nya leende. Behöver du en förbättring av ett redan vackert leende? Är du nära Stockholm eller villig att resa för något viktigt? Besök: https://bluedent.se/digitala-fall-denthub-2/.

Fler nyheter