Bra lunchrestaurang för en trevlig arbetsdag

05 februari 2020
jonas_olsson

Att gå ut och äta lunch ska vara något som går att göra tillsammans med alla kollegor på arbetsplatsen. Då är det så skönt att kunna ha en bra restaurang i närheten som har något för alla. Husmanskost, sallader och italienskt. Ingen kommer att bli besviken. Det blir ett trevligt avbrott i arbetsdagen att kunna gå ut tillsammans för en bit mat. Man pratar om andra saker än jobbet och man kommer varandra lite närmare. Och arbetar man eller bor i Tyresö så kan det vara skönt med en promenad till och från en Restaurang i Tyresö. 

 

Upptäck Tyresös natur och shopping

Om du bor eller arbetar i Tyresö, ja då behöver du inte leta länge efter något bra matställe. Och bor du någon annanstans i Stockholmsområdet så är det dags att lämna de vanliga områdena och besöka en Restaurang i Tyresö. Det är fint i Tyresö också, så passa på att se dig omkring. Grön och skön natur, badställen och ett centrum med flera bra butiker och serviceställen. Boka gärna bord på en restaurang i Tyresö innan ni kommer dit, för att vara säker på att få något riktigt gott att äta i en trivsam miljö. 

 

 

Det ljuvliga italienska köket 

En italiensk restaurang på lunchen, eller varför inte till middagen? Det är ofta bland det bästa du kan äta när du längtar till Italien. Ett bra italienskt kök är mycket noga med valet av råvaror. Ingen vara får lämnas åt slumpen. Det känns ofta genuint och ombonat när man får serverad en ångande varm pastarätt, med nymalen svartpeppar och tryffelolja eller en fiskrätt med saffransdoftande risotto. Och efter den möraste biffen med krispiga pommes till är det smaskigt att runda av med en citronsorbet, gärna toppad med italiensk citronlikör. La dolce vita – det ljuva livet – kan du njuta av redan idag! 

Fler nyheter