Den mat man önskar – där man önskar

12 februari 2020
lily_hansen

När man beställer catering så är det för att man vill kunna bestämma helt och hållet vilken mat man vill äta och dessutom på precis den plats där man vill äta den. Skillnaden mot att gå på restaurang är att där är man bunden till att välja bland rätterna på menyn och att äta på den plats som restaurangen är belägen på. Med catering från en restaurang kan man istället sammanställa vilken meny man önskar med vilka drycken man önskar och välja precis var man vill äta måltiden.

 

En måltid vid stranden

Catering i Simrishamn kanske man vill beställa till en plats vid strandkanten, eftersom Simrishamn ligger på Österlen vid havet. Man kanske vill bjuda på stor middag i sitt hem eller överraska personalen med en grillning efter jobbet. Restauranger som erbjuder catering är vana att arbeta på de vanligaste och ovanligaste platser man kan tänka sig, så det är helt tycke och smak som avgör. Om man vill så kan restaurangen ta med allt som behövs i porslin och att en catering också serverar maten är mer vanligt än ovanligt.

 

 

Önskas något mera?

När man beställer catering så kanske man önskar mer än bara porslin och servering, och det finns en diger lista av andra tjänster som en restaurang kan ordna om man vill. Kanske behöver man ett partytält och möbler, en diskare eller en dörrvakt. Det kan vara trevligt med en discjockey eller ett band som spelar musik, till eller efter maten. Eller någon typ av aktivitet som man tycker kan passa. Även om restaurangen inte själva har personal som kan utföra alla dessa tjänster så är det inte ovanligt att de har kontakter som de samarbetar med, och på det viset kan skapa den middagen, lunchen, fikan, frukosten, natta-mackan, barnkalaset, grillningen eller festen som man alltid drömt om att ha.

Fler nyheter