Ett Konditori med både gott och nyttigt

21 november 2021
lily_hansen

editorial

Det är svårt att inte stanna upp när man känner doften av nybakat bröd. Hungern kommer direkt och den blir belönad om man får sätta tänderna i dagsfärska bakverk. Nu är det väl sällan som man hinner eller tar sig tid att baka hemma. Då är den perfekta lösningen att slinka in på ett Konditori i Huddinge där hyllorna är fyllda med färska och väldoftande bakverk.

På ett riktigt konditori bakar man allt själv och man använder bara de bästa råvarorna. Det finns så mycket som man kan göra av en bra deg och den kan varieras från att vara en enkel vit deg, till en långsamt jäsande surdeg. Bröden kan bli vita flätor med vallmofrön, danska rågbröd eller surdegslimpor.

Att komma till jobbet med en påse färska frallor från ett konditori brukar ju i allmänhet väcka stort jubel. Doften och smaken är en utmärkt start på dagen och ger en känsla av lyx.

 

image

 

Ett konditori i Huddinge bakar bröd och tårtor till vardag och fest

När man vill fira så vill man att det ska vara extra gott och fint. Ett konditori vet det och därför finns det alla möjliga bakverk att välja mellan. Man kanske vill ha småbröd eller en färsk baguette till salladen och sedan avsluta med kaffe och tårta. 

Då kan man göra en samlad beställning på konditoriet och tårtan kan man designa precis så som man vill ha den. Det är roligt att kunna fira på ett riktigt personligt sätt och ibland kan en specialgjord tårta vara den bästa presenten på en födelsedag eller annan minnesdag.

Självklart kan man komma in på konditoriet och ta sig en färsk fralla och en kopp kaffe på plats också om man hellre vill det. Det finns goda tårtbitar och olika sorters kaffe att sitta ner och umgås till i den goda doften av nybakat bröd.

Fler nyheter