Hamburgare i Östermalm – när hungern sätter in

14 april 2022
jonas_olsson

editorial

De allra flesta vet att man bör hålla blodsockernivån på en bra nivå. Blir blodsockernivån för låg kommer även humöret att dala. Så att ha en balanserad nivå på blodsockret är bra för både en själv och andra i sällskapet. Ett bra sätt att ha en jämn nivå är att regelbundet äta det som kroppen behöver. Frukost, lunch, middag och mellanmål däremellan brukar borga för en bra nivå hela dagen lång.

Är man hemma är det oftast lättare att hålla koll på när det är dags att äta. Dagar man är ute och springer på stan är det lätt att glömma bort tiden. Det kan vara viktiga ärenden eller möten man behöver avsluta innan man ska äta. Är det mer flanerande och mys så är det lätt att glömma bort tiden när man är helt inne i ett samtal. Plötsligt står man där med hungern värkande i magen och orken i höjd med knäskålarna.

 

hamburgare Östermalm

 

Hamburgare som en komplett måltid

De gångerna är det skönt att veta att det finns väl beprövade ställen man kan vända sig till för att få fantastisk mat serverad. Hos https://www.ostermalmsgrillen.se/ får man alltid en ljuvlig hamburgare i Östermalm som är perfekt tillagad. Det finns ställen man längtar efter att återvända till så fort maten tagit slut på tallriken – här är ett av dem!

Självklart använder de alltid svenskt kött till sina hamburgare. Idag förutsätter kunderna att kvalitén är lika hög på såväl råvarorna som de serverade maträtterna. De som påstår att hamburgare är en enkel bukfylla, har aldrig ätit en riktig kvalitetsburgare. 

Sedan mitten på 80-talet har man kunnat äta en välgjord burgare på samma grill på Östermalm. Såväl infödda stockholmare som turister handlar gärna på grillen när de är hungriga. De låter sig väl smakas av en vällagad hamburgare som mättar öga, gom och mage. 

Fler nyheter