Öppen köksö möjlig med spishäll med inbyggd fläkt

14 april 2022
jonas_olsson

editorial

Håller du på att planera ditt nya kök och vill ha en öppen planlösning med en central köksö där allting sker? Där du kan stå och laga mat samtidigt som du har kontakt med familjen eller gästerna? Eller vill du helt enkelt slippa ha en stor fläkt som tar plats och kräver en annan planlösning? Idag finns det spishällar med inbyggd fläkt. Kolla in koksland.se, som gör att du helt kan tänka bort klumpiga fläktar i taket.

En spishäll med inbyggd fläkt fungerar så att fläkten suger ner ångan från matlagningen neråt i den inbyggda fläkten mellan dina kastruller. Om du väljer att använda dig av en spishäll med inbyggd fläkt får du också mer plats i köket och kan välja att ha vanliga överskåp med förvaring. Den inbyggda fläkten som suger ner ångan, gör också att du kan placera din spis framför ett fönster, och ha en vacker utsikt medan du lagar mat.

 

Spishäll med inbyggd fläkt

 

Nyfiken på hur en inbyggd fläkt fungerar?

Blir du nyfiken på hur en spishäll med inbyggd fläkt fungerar, kan du boka en demovisning. Det kan vara bra att se hur en ny typ av fläkt fungerar i praktiken och om det skulle passa dig. I inbyggda fläktar används kolfilter som är lätta att byta, eller fettfilter som går enkelt att rengöra. Med den inbyggda fläktlösningen blir det också möjligt att ha flera spishällar intill varandra om du har behov av större matlagningsytor.

Varför inte ta steget till en helt ny matlagningsupplevelse, som gör ditt kök och din köksplanering mer flexibel. Nu behöver du inte längre placera din spis bara där det går att ha en traditionell fläkt. Börja med att boka en visning av de ledande märken av spishällar med inbyggd fläkt och låt dig inspireras. Sen kan du fritt planera ditt kök på ett nytt sätt.

Fler nyheter