Prova healing för ett ökat välmående

15 oktober 2019
admin

Vill man känna sig i balans och ha mer harmoni i kroppen så är healing en metod att testa. Healing ökar välbefinnandet och hjälper till om man vill ta sig framåt i sin personliga utveckling. Vid healing får man ta del av den fantastiska universella goda energin som  stärker kropp och sinne. Man kan bli hjälpt med både fysiska och psykiska besvär genom att få healing regelbundet. Bor man i Södermanland så finns det healing sessioner i Nyköping att ta del av om man är intresserad av att testa. Har man inte provat healing tidigare och har funderingar, tveka då inte utan fråga din healer alla de frågor som kommer upp.

 

 

Olika sorters healing

 

Det finns många varianter av healing. En vanlig form av healing är reiki som kommer ifrån Japan och här är healingen en kanal från den universella kraften. Reiki betyder på japanska ”den universella livskraftsenergin” och har visat sig ge mycket goda effekter. En annan metod är kristallhealing som utförs med läkande kristaller. Det finns många sorters kristaller och alla med olika läkande egenskaper. Kristallerna hålls vid den punkten på kroppen som behöver läkning. Några av de vanligaste kristallerna är Ametist som är lila, den klara bergskristallen och den romantiskt rosa rosenkvartsen.

 

Ta hjälp av änglar och andar

 

Det finns även healing som utförs med hjälp av änglarnas kraft och andarnas vishet. Vid änglahealing så får man änglarnas energi kanaliserat genom den som utför healingen. Änglarna delar med sig av sin kraft och energi så man återfår en bra balans i kroppen. Andarna vill också hjälpa till vid healing och det får de göra om healern utför andlig healing på sin patient. Då är det andarna som ger healing och hjälper till att balansera upp kroppen. Andarna vill gärna förmedla budskap till patienten vilket kan vara mycket spännande att få!

Fler nyheter