Tandhygienist i Odenplan första stoppet på krogrundan

30 april 2022
lily_hansen

editorial

När var du hos tandläkaren senast? Nästan oavsett vad svaret är så är det snart dags att gå iväg igen. Det ska nämligen vara betydligt tätare mellan besöken hos en tandläkare än vad du kanske tror. Särskilt om du vill behålla ditt stockholmsvita leende som går hem på krogarna i Vasastan. För ärligt talat, en stor del av anledningen till att du går till tandläkaren ofta är nog ren fåfänga. Absolut inget fel i det – alla sätt är bra. 

Självklart skulle nog den tandhygienist i Odenplan som du brukar frekventera mena att det är din tandhälsa som är i fokus under besöken. Men tandhälsa, schmandhälsa. Du vill ha en porslinsvit tandrad som sänder positiva signaler om såväl din hygien som dina allmänna framgångar. Det finns ju nästan inget större tecken på framgång än just vita tänder. Vissa påstår till och med att vita tänder faktiskt kan föda framgång. 

 

Tandhygienist odenplan

 

Från tandläkarstolen till Vasastanskrogen

En av fördelarna med att besöka en tandhygienist i Odenplan är att du kan gå direkt ut på krogen och ragga efter besöket. Särskilt för dig som vill träffa någon likasinnad just i Vasastan. Med nypolerade, rengjorda gaddar kan du lätt sladda in på Tranan och blända dina tilltänkta ragg. För även om du är noga med tandborsten hemma kan ju inget slå resultatet av en helt professionell tandrengöring hos en kvalificerad tandhygienist. 

Och vet du, du behöver faktiskt inte mörka dina intentioner med besöken för din tandhygienist. Han eller hon är bara glad att du kommer dit, oavsett anledning. Alltför många människor slarvar nämligen med tandläkarbesöken, och att få träffa någon som faktiskt kommer minst en gång i kvartalet är ren lycka för en plikttrogen tandhygienist. Inte bara för att du är en regelbunden kund, utan för att tandläkare och tandhygienister brukar känna genuin omsorg om människors tänder.

Fler nyheter