Vårda tänder

28 oktober 2019
admin

Visst är det jobbigt när man får en skada eller bara ont i en tand? Världen rasar samman, vardagsuppgifter som att hämta barnen på förskolan, laga mat eller bara sitta med på ett möte blir svåröverskridbara hinder – att åka bort på semester är helt otänkbart. Man vill få det åtgärdat nu. Direkt. Av någon som man känner till och har förtroende för. Någon som förstår vad man går igenom och har flexibilitet och tid nog att bry sig om varje enskild patient och varje enskilt problem som hen har. En tandläkare där varje patient är viktigast.

 

 

Offentlig eller privat

 

Det stora offentliga projektet Folktandvården har ordnat så att tandhälsan i Sverige är bland den bästa i världen. Alla har tillgång och den möter alla människor redan tidigt i livet. Lysande. Men att ta hand om individuella patienter och lösa de mindre och privata katastrofer en trasig tand utgör har aldrig varit den offentliga tandvårdens starka sida. Och har man väl haft tur och träffat på en tandläkare inom Folktandvården som man knyter an till och som utför sitt arbete på ett utmärkt sätt så kommer man vid nästa besök med stor sannolikhet att få en annan tandläkare. Mycket talar för att bli kund, patient, till en mindre, och privat tandläkare som är direkt beroende av nöjda kunder

 

Tandläkare nära jobbet på Östermalm

 

Det är praktiskt att välja en tandläkare som ligger nära den plats man jobbar på. Här på Östermalm erbjuder tandläkaren Fredrik Edfeldt https://www.tandlakareostermalm.com/tandlakare just den tandvård som man behöver. Ett långsiktigt åtagande att sköta tänderna: Från den årliga kontrollen till mer avancerade ingrepp senare i livet eller vid särskilda behov. Man vet inte när man kommer att behöva ingrepp som till exempel kronor, bryggor och implantat. Och ju större och ju mer långsiktiga lösningar desto viktigare vem som gör dem.

Fler nyheter